Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Ehil oldukları özellikleri itibarıyla 60, 90 ve 120 dakika olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu süre zarfında, insanların bu açıklıktan çıkabilmesine olanak tanılamarken vesair taraftan ise taksimmler beyninde alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Yangın Kapısı ivedili durumlarda binadan autarı çıkış sağlamlamanın taçı silsile yangının sair alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının muayene şeşna alınması kolaylaşır ve henüz lüks muhatara vermesi önlenir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas acil hâlet çabucak bapnın olası olan en azca vakit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

 60dk ve 120dk gibi vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için bilgi alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında dirilik ve emtia kaybını önlemek amacı ile 120 dakika süresince faziletli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış semtüne akıllıca panik amerikan bar kolu bulunmasıdır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu baplar haricen açılamaz. Bu vaziyet sirkat vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan panik bar sistemi ile muhatara çabucak kaçış düşünceının elan hızlı işçiliklemesini sağlamaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, metanet, %100 projeye uyum ve amelî hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Cam yangın Yangın Kapısı Fiyatları kapıları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden mefultır ve çoğu kez modern binalarda kullanılır.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, auta yakın açılan panik amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara sahip modeldir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık yürekin tercih edilir.

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrolör şeşna alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine imkân teşhisr.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri dışında hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın takkadak bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla selim orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması bağırsakin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page